Nageltips!

Hej!
Vi har fått en förfrågan om vi har några nageltips som
vi kan dela med oss och det klart vi har!
 
  • Mot missfärgade naglar : Blanda limesaft och blekande tandkräm, borsta sedan naglarna med en tandborste och puts väck med gulfärgade naglar! 
  • Andvänd alltid bas- och topplack : Om man andvänder bas- och topplack så skyddar det nageln från missfärgning och får lacket att sitta bättre.
  • Nagelolja : Gör underverk med naglarna. Testa om du har tunna eller naglar som skivar sig.
  • Finare naglar : Håll naglarna rena. Det är förstås det första steget mot vakrare naglar. Du gör rent dem regelbundet. Om du låter smuts och infektioner ta plats inne i naglarna förlorar du chansen att reparera dem och ge dem lystern tillbaka. Och finns något äckligare än naglar fulla av smuts. Ge dina naglar tid och uppmärksamhet så blir de fina.
  • Va snäll mot dina naglar : Misshandla inte dina naglar. Det är lika viktigt som att hålla dem rena. Att bita, peta med dem eller dra i saker med naglarna är som att bjuda in skador i naglarna.
  • Fila naglarna : Fila naglarna regelbundet. Det håller dem i form och får dem att se snygga ut. När du filar naglarna försvinner också smuts och andra skadliga partiklar tillsammans med döda hudceller bort. När dina gamla hudceller är borta ersätts dem med en ny fin hud som får dina naglar att se ännu bättre ut.
  • Bit inte på nagelbanden : Ta hand om nagelbanden. Många kvinnor biter inte på naglarna istället biter man på nagelbanden och det är inte bra. Att bita på nagelbanden förstör nageltillväxten. Att ta hand om nagelbanden är en av det viktigaste sakerna att göra eftersom nagelbanden skyddar dina naglar från infektioner. Det enda du behöver göra är att massera dem med nagelbandskräm/ olja ibland. På det sättet bibehåller du en bra blodcirkulation som hjälper till att få naglarna att växa bättre. 
  • Längre naglar : Massera dina naglar så ofta du kan! Det simulerar blodflödet i naglarna och gör att naglarna växer snabbare.
  • Få nagellacket att torka snabbare : Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis har lagt på nagellacket, det hjälper lacket att torka fortare.
  • Mat : Ät bra. Allt som vi har skrivit är bra metoder för att ta hand om dina naglar men det är lika viktigt vad du äter. Fullkorn, färska grönsaker, frukt, proteinrik seafood och fibrer gör stor skillnad. Att dricka vatten ger också naglarna mer lyster och spänst till dina naglar.
Har ni några tips så maila oss gärna! 
[email protected]
 
Ha det bra! <3

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0